fredag 28 november 2008

Hus

En av mina drömmar är att i framtiden flytta från Stockholm. Lite söder ut, lite mer natur och lite mer ostört, lite mer vatten, lite mer skog... lite mer allt; framför allt livskvalitet.
Det pendlar mellan det lilla torpet med vedspis till mer bekväma inrättningar. Som denna fastighet som vi ska besöka på lördag för att frottera oss i känslan av att bo vid vatten.
Säkert fantastiskt på sommaren men resten av året? Hur många underbara, solstänkta, isgnistrande dagar är det under en vinter? Hur många hemska blåsiga dagar med vatten både från sjön och himlen ska man genomlida under en vinter?
Man vet aldrig, men visst ser det flott ut på bild!


3 kommentarer:

*~Miss Attitude~* sa...

¨åh vilket sött litet hus!! Hoppas ni hittar nått bra !

Ja vi har tagit oss förbi den jobbiga händelsen och vi går nog på sparlåga oxå, för en tid framöver.
Vi åker snart på kryssning tillsammans men kommer ta det otroligt lugnt och ha en alkoholfri helg då vi anser att förhållandet är värt mer och satser hellre på att få det riktigt bra och tryggt igen först.

Ja självklart åker vi tillsammans till Alicante =)
Inte skulle jag åka utan han och fira nyår utomlands. ;-)

Unknown sa...

Huset såg idylliskt ut. Men man ska bortse från idyllens avigsidor. Man ska inte se sej själv stelfrusen hackandes ved till spisen, man ska inte se sej själv montera snökedjor på sin bil, och man ska för allt i världen inte se sej själv insnöad fram till mars!

Vissla obekymrat, och låt drömmen leva! I ovisshet! *hehe*

Ni kommer hitta en grym barre, jag vet det. Hav tålamod.
Och hav trevlig helg.

Kram från post-Linda.

Alfa Tik sa...

Stelfrusen vid vedbon, stelfrusen på torrdasset, been there, done that...
Och vad ska man med snökedjor till när man är insnöad?
Hit kommer bonden och plogar när allt annat är klart, så det är bara vänta eller köra ut bilen till stora vägen dagen innan snön kommer. Idyll??? Nja... Pitoreskt? Nja... Personlighetsutvecklande? Hmmm ja kanske... Ordförrådsberikande? Absolut!